08 d’abril 2024

 Participació a la 66ª edició del Ral.li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges 

Un any mès els nostres "bombers" del club van participar al tradicional Ral.li de Cotxes d'Època que fa el recorregut desde Barcelona fins a Sitges amb l'estimat Ford T propietat de l'Ajuntament de Rubí. 


Dissabte, 6 d'abril els cotxes participants van estar exposats davant l'edifici de L'illa a l'avinguda Diagonal de Barcelona. 

Molts aficionats del món dels clàssics així com vianats i compradors van poder gaudir d'aquestes joies amb rodes, admirant les seves formes, els seus detalls, les seves curiositats i potser fent un viatge en el temps a on tot era molt diferent. 

Va ser el dia de colocar els dorsals i escalfar motors per la ruta de diumenge. 

Fins i tot Betevé es va acostar per entrevistar a alguns dels participants, entre ells al secretari del nostre club, el Sr. Mercader. 


Diumenge, 7 d'abril els cotxes van sortir desde la plaça Sant Jaume de Barcelona fent tot un recorregut pels carrers de Barcelona per enfilar desprès la sinuosa carretera de les Costes del Garraf fins arribar a Sitges. 



Un cop allà es va fer una desfilada pels carrers del centre de la ciutat fins a la plaça de la Fragata on els vehicles van quedar aparcats per deleitar als vianants amb les mides de seguretat oportunes perque els participants poguessin gaudir tranquils del dinar. 


Tot i que el Ford T va donar algún mal de cap, finalment es va poder fer tot el trajecte sense problemes gràcies a les grans habilitats dels nostres estimats "bombers". 



Fins la propera sortida!