RAL·LI XIII SANT CRISTÒFOL 2017


PROGRAMA HORARI

FULL D'INSCRIPCIÓ
(Descarregar l'arxiu, omplir i enviar al correu electrònic del club)
INSCRITS AMB DORSALS

REGLAMENT

PLÀNOL PARC TANCAT

MAPA ITINERARI I TRAMS

TRAM DE CALIBRATGE

VELOCITATS I CANVIS DE PROMIG

INFORMACIÓ CATEGORIES

NOU FINAL RA·LILa XIII edició del RAL-LI CLÀSSIC SANT CRISTÒFOL se esta preparant pel dissabte dia 15 de juliol de 2017, dintre d'els actes de la Festa del Patró dels Conductors, amb sortida de Rubi i arribada al Restaurant El Castellet (Sant Quirze del Valles) . 
Començarà a les 15:00 h, amb les verificacions  pertinents i tot seguit al voltant de les 17:00 h el primer concursant, iniciarà el recorregut que enguany consta d’uns 90  kms de regularitat repartit amb 7 trams i un total de ral-li aproximat d’uns 170 kms, amb un petit agrupament.
El primer participant finalitzarà a Rubí al voltant de les 22:00 h, on desprès d’un sopar de germanor amb participants i organitzadors es donaran els premis als primers classificats de les categories  R (amb top tipus d’aparells), R-2 (amb aparells manuals sense electrónica) i la O (sense cap aparell).  Amb premi especial per vehicles anteriors a 1.977 i trofeu pel primer Mini classificat.
Aquesta ruta de regularitat estarà oberta a tot vehicle clàssic de mes de 25 anys. Ideal per iniciar-se al ral.lis de regularitat i també pels més experimentats.  La nostre idea dins l’organització es que tothom gaudeixi d’una tarda divertida.

ESPEREM  LA VOSTRE PARTICIPACIÓ   

CLASSIFICACIÓ