27 de novembre 2022

 DINAR FI DE TEMPORADA 

27/11/2022

Acabada la primera temporada desprès de les restriccions de la Covid.

Aquest any toca celebrar el 25è aniversari del club. I per fer-ho hem optat per un dinar al Restaurant La masia del Solà a Monistrol de Calders per poder anar amb els nostres clàssics.

 



La Masia del Solà es un restaurant fundat l'any 1946 per la familia Jubany Inicialment va començar com una petita cuina amb un menjador per unes 20 persones, oferint plats tradicionals de la cuina catalana amb un tracte familiar i de confiança. Amb el pas dels anys. s'ha consolidat com a restaurant, hotel, catering i rostisseria. 


Gaudim d'un dinar ple de plats exquisits i amb molt bona companyia, com sempre. De fons una pantalla amb imatges que recorden la historia del club. 

Desprès de menjar es l'hora dels parlaments, els agraïments, els sorteigs i els premis. 

S´entrega la fotografía i l´àlbum de fotos a Santi Saltó, l'abanderat més llarg de la historia del club, 3 anys. 



Reconeixement als socis fundadors: Juan José Sánchez, Josep Mercader, Francesc Saltó, Joan Rudilaina i  Jacinto Fernández. Gràcies a ells podem gaudir de la nostra passió pels clàssics!!



Més reconeixements als socis de l'actual Junta: Juan José Sánchez, Josep Mercader, Francesc Saltó, Joan Rudilaina, Antonio Sans i Santiago Saltó. Gràcies a ells, el club segueix endevant. Ells s'ocupen de les gestions, d'organitzar tota mena d'activitats, de montar el Ral·li de Sant Cristòfol, de mantenir el cotxe de Bombers de l'Ajuntament de Rubí i molt més. Moltes gràcies per tot! 



També un reconeixement a l'Esther Ortega per la tasca de gestionar els tràmits de l'impost del CO2 i per publicar contingut a les xarxes socials i al blog sobre els esdeveniments del club. I a la Lourdes Abadías, per agafar els regnes del Butlletí i tirar-ho endevant i recopilar les fotos dels 25 anys del club. Gràcies!



I finalment, tres socis han estat obsequiats amb un pernil: l'Antonio Díaz, el Jonathan Pascual i el Miguel Gracia. Felicitats!