14 de maig 2017

III RAL·LI CIUTAT DE RUBI

Desde la nostra entitat volem tirar endavant la recuperació del Ral-li Ciutat de Rubí, on la seva ultima edició va ser l'any 2004.  Per això hem preparat pel dia 3 de març de 2018 la III Edició amb un format on es faran trams mítics de la comarca del Vallès en part diürns i nocturns.

Començarà cap a les 11:00 h, amb les verificacions pertinents i tot seguit al voltant de les 14:00 h el primer concursant iniciarà un recorregut en dues seccions amb un total d’uns  290  kms aprox. i 160 kms de regularitat de 6 trams.  El Ral-li  finalitzarà al voltant de les 22:00 h, on desprès d’un sopar de germanor amb participants i organitzadors es donaran els premis als classificats de les categories  R (amb top tipus d’aparells), R-2 (amb aparells manuals sense electrónica) i la Open  iniciació (sense cap aparell). S’entregarà  un premi especial per vehicles anteriors a 1.979 i enguany trofeu pels participants amb Porsche, i depenent de la participació es podrà incloure alguna altre marca de vehicles més.

Aquesta ruta de regularitat estarà oberta a tot vehicle clàssic de mes de 25 anys, es un dels últims ral-lis a on podran participar amb un vehicle d’aquesta edat  seguin normativa FEVA. Aprofiteu. Ideal per iniciar-se al ral-lis de regularitat i també pels més experimentats.  La nostre idea dins l’organització es que tothom gaudeixi d’una ral-li divertit.