25 d’octubre 2006

3a FIRA RETRO CLÀSSIC RUBÍ

El dia 21 d’octubre, dintre de la 12a Fira de Sant Galderic, es va celebrar la 3a Fira Retro Clàssic de Rubí, organitzada pel Racing Clàssic Rubí i la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

Es va fer una exposició de vehicles clàssics, de diferents époques, a la plaça de Salvador Allende. Algun d’ells estava a la venta, per si algú s’animaba a adquirir un cotxe dels que fan història.

També es podia trobar tot allò relacionat amb el món dels cotxes clàssics, com recamvis i accesoris, revistes o peces de col·leccionisme i sense oblidar-nos també d’una mostra de motocicletes.

El dia ens va acompanyar, ja que va fer un temps molt bo i va permetre que la gent sortís a veure la fira. Alguns potser interesats en coses concretes i d’altres simplement per curiositat.

Aquesta ha sigut la primera vegada que s’ha fet juntament amb la Fira de Sant Galderic i trobem l’experiència ha sigut bona. Per tant, estaríem contents de que es tornés a repetir l’any vinent i poder comtar amb la participació de tots vosaltres.