RAL·LI XI SANT CRISTÒFOL 2016


CLASSIFICACIÓ

PROGRAMA HORARI I HORAS DE PAS

FULL D'INSCRIPCIÓ
(Descarregar l'arxiu, omplir i enviar al correu electrònic del club)
LLISTAT D'INSCRITS AMB DORSALS

REGLAMENT

PLÀNOL PARC TANCAT
(NOU PARC TANCAT SOTA COBERT)

MAPA ITINERARI I TRAMS

MAPA CALIBRATGE

VELOCITATS I CANVIS DE PROMIG

INFORMACIÓ CATEGORIES


La XII edició del RAL-LI CLÀSSIC SANT CRISTÒFOL s'esta preparant pel dissabte dia 16 de juliol de 2016, dintre els actes de la Festa del Patró dels Conductor a Rubí, i amb la V Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics, amb sortida i arribada a RUBI . 
Començarà a les 15:00 h, amb les verificacions  pertinents i tot seguit al voltant de les 17:00 h el primer concursant, iniciarà el recorregut que enguany consta de 100 kms de regularitat repartit amb de 5 trams i un total de ral-li aproximat d’uns 195 kms, amb un petit agrupament.
El primer participant finalitzarà a Rubí al voltant de les 22:00 h, on desprès d’un sopar de germanor amb participants i organitzadors es donaran els premis als primes classificats de les categories  R (amb top tipus d’aparells) R-2 (amb aparell manuals sense electrónica) i la O ( sense cap aparell).
Aquesta ruta de regularitat estarà oberta a tot vehicle clàssic de mes de 25 anys. La nostre idea dins l’organització es que tothom gaudeixi d’una tarda divertida.

ESPEREM  LA VOSTRE PARTICIPACIÓ   

Fotos edició 2016:
https://goo.gl/photos/n3XAJB6TaxNSscwq5